«Takk for at det finnes gode mennesker»

Gi en sommergave!

Jeg heter Barbara og er 32 år. Jeg har mye å være takknemlig for. Blant annet har jeg en god familie bestående av min mann Hugo og våre to flotte barn.

Til tross for utfordringer er jeg ofte glad. Min bønn og håp er at vi kan klare oss selv nå videre fremover, og ikke minst gi barna våre en god utdanning og muligheter i livet, samt veilede dem til å bli gode mennesker.

Barndommen min derimot var tøff. Jeg vokste opp i et urbant område i Baraya i Colombia. Oppveksten var vanskelig fordi min far forlot oss da jeg var to år gammel. Selv om vi hadde utfordringer og opplevde motgang, tok min mor fullt ansvar for meg og mine tre søsken. Min mor var veldig modig, og hun gjorde sitt beste. Hver dag stod hun opp klokken 05.00 for å sikre levebrødet vårt. Vi hadde lite mat, men vi klare oss likevel.

Mamma ville at jeg skulle studere til å bli førskolelærer, men det hadde hun ikke nok penger til det. I tillegg fikk hun dessverre brystkreft. Så da jeg var tenåring, måtte jeg jobbe for å hjelpe mamma.  Jeg forpliktet meg til å sørge for at hun hadde et godt kosthold de siste månedene før hun døde.  

Da jeg var 19 møtte jeg Hugo som senere ble min ektemann. Han foreslo at vi skulle flytte til landsbyen og prøve lykken der. Etter hvert kom vi heldigvis i kontakt med Caritas og fikk god hjelp, støtte og opplæring.

Min drøm nå er å fortsette å jobbe med vår grønnsakshage og kaffeplanter, fremme våre produkter, gi barna mine mat på bordet og en god fremtid. Jeg ønsker også å bidra til utvikling av landet mitt.   

Jeg er veldig takknemlig for at Caritas finnes, og at det finnes gode mennesker som gir og bidrar til at andre får et bedre liv.

Hilsen Barbara

Historien om Barbara er et eksempel på hvordan Caritas bidrar. Innsamlede midler går til Caritas Norge sitt arbeid, og vil bli brukt der behovene er størst.

Vil du bidra til at flere familier får starthjelp, og på den måten
støtte kampen mot sult?

Vipps til 12135
Gavekonto: 8200 01 93433 (merk med sommergave)

Takk for at DU bryr deg!